ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

Екскурзии 1 ден - атракциони

ЗАГАДКАТА НА КОНЦА
Маршрут: София – Конска - София
1 ден
Транспорт: Автобус
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 
ЗАГАДКАТА НА КОНЦА

Комплекс „Funsport” е място за спорт, отдих и забавление, намиращ се в с. Конска, само на 50 км от София. Атракционите са безопасни, изградени специално за ползване от деца. Всички дейности са водени от професионални инструктори от комплекса.

Нови съоръжения, нови приключения, много нови забавления. Пригответе се да разкрием загадката, която боровите дървета, красивата природа и приказната местност са скрили. Ще се впуснем в атрактивни спортове, изпитания, забавления и приключенски игри.

Планината е екстремна:
разходка с UTV (четириместна количка, карана от водач) на писта с дължина 3 км (задължително се слага на всяко дете: боне, каска и предпазен колан)
Разходка до езерото:
Къде храната е най-вкусна, ако не в гората или край водата? Природата обичаме, ръка подаваме и в приятелство към нея ний се вричаме. Ще похапнем, каквото сме си ний донесли, ще почистим и отново по атракционите ще се захласнем.
Родео бик:
Смелите сърца и любителите на силни усещания ще участват в родео, яздейки бик (симулатор с различни степени на трудност, подходящ за малки и големи).
Блъскащи колички /Предлагат се само за деца от училища/:
Ще премерим сили - но не в бързината, а в сръчността с колата. Блъскащите колички са любими - на малки и големи от години! А най-хубавото е, че те остават здрави, дори след толкова викове и надпревари.
Картинг /Предлагат се само за деца от училища/:
Картингът ще стане твоя нова страст! След като по пистата веднъж се понесеш, ще пожелаеш вкъщи своя количка ти да създадеш!
Разходка с магарешка каручка /Предлагат се само за деца от детски градини/:
в талигата ние ще се качим и на красивата гледка ще се насладим.