ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

За деца, родители, учители

Къща на хляба - Копривщица
1 ден
Транспорт: Автобус
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 
ПЪРВИЯТ ПРОЕКТ ОТ ПОРЕДИЦАТА:
СРЕЩИ ИЗ БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЦА, РОДИТЕЛИ И УЧИТЕЛИ в СЪБОТА или НЕДЕЛЯ
КЪЩА НА ХЛЯБА гр. КОПРИВЩИЦА
Хубавото зърно, старите фурни и рецептите на баба - това са съставките за най-меката и вкусна питка, но каква е тайната на хляба ще научим в хлебна къща "Копривщица".
Мили родители,
Прекрачвайки прага на училището Вашите деца ще разделят своето време между семейството и класа си. Забързани в своето ежедневие ние често нямаме време да бъдем достатъчно с децата си и често не познаваме съучениците им и техните родители.
Фирма Национал Турс, Ви предлага една нова форма, която Ви дава възможност за пътуване заедно с децата Ви , родителите и госпожите на децата.
В неповторимата атмосфера на архитектурният бисер Копривщица, в уюта на "Хлебната къща", Вашите деца се запознават с пътя на най-ценната храна за българите - хлябът, а вие ще можете да общувате пълноценно и същевременно с това да дегустирате вина, получени от плодородната българска земя.
Ще запретнем ръкави, ще сложим престилки - готови за работа ще месим тесто и с помощта на майсторите хлебари ще сътворим свой шедьовър. Всичките тези приключения се случват в голяма и приветлива пекарна на специално пригодени за целта маси. Там ще видим, къде са пекли хляба нашите прабаби и като един прекрасен завършек на цялата приказка ще похапнем вкусно.