ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

Германия

Legoland и Europa Park - екскурзия до два от най-посещаваните увеселителни парка в Европа
Маршрут: Мюнхен, Германия
Цена от:
795 лв.
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати: 
29.06.2019 г.,  01.09.2019 г.
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 
Дати на отпътуване:
  • 29.06.2019; 01.09.2019

1 ДЕН - /СОФИЯ - СЛОВЕНИЯ/
Отпътуване в 05.00ч от София от стадион Васил Левски. Транзитно пътуване през Сърбия, Хърватия и Словения. Привечер настаняване в хотел в Словения. Свободно време. Нощувка - Словения.

2 ДЕН - /СЛОВЕНИЯ - МЮНХЕН - Гюнцбург/Улм /
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Мюнхен. Пристигане следобяд. Панорамна обиколка и пешеходна туристическа програма в сърцето на града: Карлсплац, Карловата порта, Фрауенкирхе, централния площад Мариенплац, Старото кметство, Новото кметство с известната кула с глокеншпилът, църквата Св.Петър. Разходка до най-представителните сгради на Мюнхен: Резиденцията, сградата на Операта и Националния театър.
Настаняване в хотел в района на Гюнцбург или Улм. Нощувка - Гюнцбург или Улм.

3 ДЕН - LEGOLAND
Закуска. Посещение на LEGOLAND. (Входните билети не са включени в цената на екскурзията!).
Целодневен престой в парка.
Кое дете не мечтае да стане рицар или изследовател, тестови шофьор или пилот и да влезе в един завладяващ свят на приключения. В LEGOLAND децата могат да влязат в ролите на своите любими герои и да правят неща, които обикновено са разрешени само на възрастните - като първия урок по шофиране, турнир с престрелки, каране на джетски с главоломна скорост, самостоятелно гребане на кану, или проектиране и програмиране собствен LEGO робот. Свободно време за ползване на множеството атракциони в парка: Miniland (централната част на парка с най-известните европейски сгради и паметници, които са изградени от повече 25 милиона блокчета Лего в мащаб 1:20) - Lego City (Lego фабрика, където могат да се видят как се произвеждат блокчетата Лего, Legoland - панорамен влак Express; Корабостроителница; Летище; разходка с лодка около пристанището) - Lego X-Treme (с много атракции и състезания и 4D кино) – Knights Kingdom – Adventure Land (експедиция през джунглата, заобиколен от дървета и диви животни, возене през пещерите, 12-метров водопад, и възможност за каране на кану) - Imagination (изгради свой собствен състезателен автомобил и тествай скоростта му!) – Pirate land и др.
Вечерта връщане в хотела в района на Гюнцбург или Улм. Нощувка - Гюнцбург или Улм.

4 ДЕН - /LEGOLAND - СТРАСБУРГ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Страсбург. Пристигане в „Столицата на Европа”. Туристическа програма: квартал малката Франция, църквата Св.Тома, Катедралата, дворецът Роан, площад Сент Етиен, университетският площад. Панорамно разглеждане на европейските институции: Съвета на Европа, Европейският съд за правата на човек и Европейски парламент.
Настаняване в хотел в района на Страсбург. Нощувка - Страсбург.

5 ДЕН - /СТРАСБУРГ - EUROPA PARK/
Закуска. Отпътуване за Руст за посещение на EUROPA PARK. (Входните билети не са включени в цената на екскурзията!). Целодневен престой в парка.
В сърцето на Европа, между Шварцвалд и Вогези, се намира един от най-красивите тематични паркове в света. Повече от 5,5 милиона души от цял свят посещават парка всеки сезон, за да се насладят на емоцията която предлагат повече от сто атракции и шоу програми. Иновативната европейска тематична концепция; Един от най-големите хотелски курорти в Европа; Различните декорации за всеки сезон; И големия брой разнообразни и цветни събития, правят Europa-Park една от най-доброто място за бягство през цялата година. Независимо дали става въпрос за Исландия, Франция, Русия или Австрия, ще се насладите на ваканционна атмосфера в рамките на 15 европейски тематични области, всички със своята уникална национална архитектура, храни и флора. Дървеният WODAN - Timburcoaster ви примамва в Исландия, а Посейдон носи мокро удоволствие в гръцката тематична област. Можете да се охладите в Австрия с екскурзия в Тиролер Лод Фулъм и бързата водна атракция Atlantica SuperSplash гарантира освежаване в тематичната област в Португалия
Вечерта връщане в хотела в района на Страсбург. Нощувка - Страсбург.

6 ДЕН - /СТРАСБУРГ - ЗАЛЦБУРГ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Залцбург. Пристигане следобяд. Туристическа програма в градът на Моцарт: Катедралата, къщата на Моцарт, площад Моцарт, Францисканската църква, Бенедиктинската църква, старата резиденция, дворецът Мирабел. Свободно време, Настаняване в хотел в района на Залцбург. Нощувка - Залцбург.

7 ДЕН - /ЗАЛЦБУРГ - БЛЕД - ЗАГРЕБ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за Словения. Пристигане в алпийския курорт Блед известен със своето кристално чисто езеро с изумрудени води. Езерото се е образувало преди 14 000 г. при падане на глетчер от Алпийските върхове в долината. Кратка фото-пауза край брега на езерото и отпътуване за Хърватска.
Настаняване в хотел в района на Загреб. Нощувка.

8 ДЕН - /ЗАГРЕБ - СОФИЯ/
Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.