ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

Двудневна екскурзия Скопие - етносело Тимчевски

Скопие и Етно село Тимчевски
Маршрут: София Скопие - комплекс Тимчевски
2 дни / 1 нощувка
Транспорт: Автобус
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 
1-ви ден /събота/:
Отпътуване в 8,00 часа по маршрут София - Перник - Кюстендил. Преминаване на граничните пунктове Гюешево - Деве Баир. Продължаване по посока Крива паланка и Скопие. Около обяд пешеходен тур на Скопие, включващ основните забележителности на града: катедралния храм Св. Климент Охридски, къщата-музей на Майка Тереза, площад Македония, "Каменния мост" - символ на Скопие, Старата скопска чаршия и др. Свободно време в Скопие за разходка и шопинг. Връщане в комплекс Тимчевски, отдалечено около 50 км. от Скопие, настаняване. Вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и неограничен алкохол. Нощувка.

Комплекс Етно село Тимчевски се намира на брега на река Пчиня, на около 70 км. от границата ни с Македония. В ресторанта, с капацитет 150 места, ще се насладите на традиционната македонска кухня и чудесния бенд. Комплексът разполага с хотел, ресторант с градина, собствена винарна, детски парк, зоо кът, алеи за разходка, спортни игрища, два открити плувни басейна (през лятото).

2-ри ден /неделя/:
Закуска в комплекса. Освобождаване на стаите и отпътуване в посока Крива Паланка. Свободно време за шопинг. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.