ТЪРСЕНЕ НА ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ
 

ХОТЕЛ ОРБЕЛ СПА

ХОТЕЛ ОРБЕЛ СПА, Добринище, България
 
Принтирай
 
ОПИСАНИЕ
 
 
ЦЕНИ
 

 

         
         
         
         
         
Местоположение:
Хотел "Орбел Спа" се намира в Добринище, между три от най-впечатляващите планини - Рила, Пирин и Родопите, на 6 км. от Банско и на 156 км. от София.

В хотела:
Хотелът предлага на гостите си: лоби бар, голям основен ресторант, настаняване в комфортно обзаведени стаи, СПА център, конферентна зала, детски кът, волейболно и футболно игрище с естествена настилка, голям вътрешен и външен басейн с термална вода, възможности за различни забавления в района на хотела.

Стаи:
Хотелът разполага с луксозно обзаведени двойни стаи и апартаменти и мезонет. Всички помещения в хотела имат тераса с чудесен изглед, кабелна телевизия, телефон, интернет. Апартаментите са удобни за настаняване на двама възрастни и две деца. В мезонета има възможност за настаняване на 4 човека на редовни легла и до 4 допълнителни легла.

СПА:
СПА центърът на хотела включва: голям външен и вътрешен басейн с термална вода с температура от 30 градуса, джакузи с минерална вода, сауни, парна баня, контрасен душ, фитнес зала, кабинети за масаж и различни терапии,

За децата:
Оборудван детски кът, възможности за спорт и забавления.