ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

Пътувания за колективи

НИШ – ЛУКОВСКА БАНЯ
Маршрут: София - НИШ – ЛУКОВСКА БАНЯ
3 дни / 2 нощувки
Транспорт: Автобус
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 
НИШ – ЛУКОВСКА БАНЯ
3 дни/ 2 нощувки

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:
1 ден: Отпътуване от София в 6:00 часа по маршрут София - Пирот - Ниш - Луковска баня. Пристигане и настаняване в Хотел Копаоник или Хотел Йелак. Обяд в ресторанта на хотела. Свободна програма. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
2 ден: Закуска в хотела. Провеждане на обучение. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за ползване спа центъра на хотела. Празнична вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.
3 ден: Закуска в хотела. Свободно време за ползване удобствата на хотела. Отпътуване за Ниш: по желание туристическа обиколка и свободно време за обяд: Дворецът Бановина, Площадът на Освобождението, Нишката крепост - една от най-хубавите и запазените турски крепости на Балканите, изградена през 1723г. върху антични византийски и средновековни останки от крепост, разходка по пешеходната улица Обреновичева". Възможност да се насладите на чаша ароматно кафе на известното в Ниш „Казанджииско сокаче” – запазена част от старата Нишка чаршия. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.