ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

ХОТЕЛ "МУРИТЕ БИЙЧ" - ЧЕРНОМОРЕЦ

ХОТЕЛ "МУРИТЕ БИЙЧ" - ЧЕРНОМОРЕЦ
Маршрут: София-Черноморец-София

Транспорт: Собствен
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
Хотел "Мурите бийч", Черноморец:
ЧЕРНОМОРЕЦ се намира на южния бряг на големия Бургаски залив и в самото подножие на източна Странджа планина. Леко нагънатия релеф открива магнетична панорама - на север погледът докосва нос Емине, на юг се плъзга до Аркутино. Климатът тук е по-мек, отколкото в останалите части на региона.

Хотел „Мурите Бийч” е нов хотел, управляван от екипа на „Мурите Клуб Хотел”, Разлог. Намира се на първа линия, на един от най-хубавите плажове на Черноморец и в близост до центъра на морския град.
В хотела:
Мурите Бийч" предлага на гостите си 80 апартамента, удобно и модерно обзаведени. Помещенията в хотела разполагат с: редовни легла с нощни шкафчета, телевизор, климатик, баня с душ и тераса с гледка към морето. На разположение на гостите са още: ресторант със 120 места на закрито, лятна тераса със 150 места, телефон и сейф на рецепция, лекар на повикване, тенис на маса, два открити басейна, водна пързалка, магазин, зала за игри, денонощно видео наблюдение и охрана, интернет достъп.

Изхранването е на блок маса с богато меню включващо ежедневно свежи плодове и зеленчици, както и салетен бар, десерти и основни. В ресторанта целодневно на разположение са: диспенсър с вода и сокове.

Други възможности в района:
посещение на „Аквапланет” – един от най-големите и посещавани водни атракциони с множество забавления за възрастни и деца, плаване по река Ропотамо, екскурзии до Созопол, Синеморец, Ахтопол , незабравимо барбекю на плаж ”Бутамята”, посещение на приказния замък, носещ името „Влюбен във вятъра” и др.


 

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НАШЕТО ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.