ЕКСКУРЗИИ
 
 
ПОЧИВКИ
 

Море с Национал Турс

ХОТЕЛ "ПАНОРАМА" - ЦАРЕВО
Маршрут: София - Царево - София
10 дни / 9 нощувки
Транспорт: Автобус
 
Принтирай
 
ПРОГРАМА
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 
Хотел Панорама, град Царево
Цветна градина, басейн и полъх на море

Подреденият, спокоен и красив ГРАД ЦАРЕВО е разположен в южната част на Българското Черноморие, върху три малки полуострова. Градче, символ на моряците и вълните, то съчетава морето и планината, тихите улички, липите и игрите.
ХОТЕЛ "ПАНОРАМА" се намира непосредствено до морския бряг, в близост до пешеходната алея на града. Хотелът разполага със собствен затревен двор, целия ухаещ на цветя и обгърнат в зеленина. На разположение на гостите са: открит басейн, детска площадка, зелени площи и алеи, игрална зала. А само на няколко минути от хотел Панорама се намира морската градина на Царево - прохладна и зареждаща, от нея се открива неописуема гледка към залива.
Нашият коментар:
Много добра и вкусна храна. Помещенията са разположени на ниски етажи. Собствениците са много усмихнати и гостоприемни хора, уважаващи клиентите си, включително и малките.
Хотелът е изключително подходящ за деца и ученици. Басейна в хотела е с детска секция.

ПЕРИОД: Очаквайте скоро

Примерна програма с аниматорите на Национал Турс:

  • Игри на плажа - състезателни игри за физическо здраве - щафета, дърпане на въже, скачане с чували; отборни игри, за да се научим да общуваме по-добре; логически загадки, за да раздвижим мисълта; и разбира се - плуване.
  • Град Царево - разходка в града, в подножието на Странджа планина. Известен в миналото с корабостроителницата си, преживял опустошителен пожар през 1882г., днес е средище на много международни фестивали, както и изходен пункт на еко турове към планината.
  • Търсене на съкровище в морската градина.
  • Ще играем футбол, волейбол и народна топка в двора на училището.
  • Сръчност - различни арт творения, за спомен ще си сътворим.
  • Кино вечери, Нептунова вечер, Пиратско парти, дискотеки, конкурси, изработване на маски и костюми, танци, игри, криеница и още много изненади.