За нас - National Tours

„НAЦИОНАЛ ТУРС” ЕООД е амбициозен туроператор, който се наложи като лоялен и надежден партньор. Предлагаме хотелско настаняване в цяла България и преференциални цени за много от  хотелите. При нас ще намерите най-добрите предложения за Вашата почивка, екскурзия или мечтана обиколка с круиз. За Вашата фирма предлагаме цялостно организиране на предстоящия тийм билдинг. Не се колебайте да заявите и изготвяне на маршрут по Ваше желание.

Най-доброто за Вашите деца.

Национал Турс завоюва водещи позиции при организирането на спортни,  морски, планински лагери, ски-училище, екскурзии, семинари и тиймбилдинги.

Ние предлагаме хотелско настаняване,  транспорт и програми с богата спортно-развлекателна тематика, реализирани от професионални  треньори и аниматори, които са част от нашия екип.
Коректни  и надеждни, ние сме желан и търсен партньор.  Нашият опит в работата с деца и познаването на спецификата на детския отдих и туризъм ни помага  да селектираме и договорим за нашите клиенти най-добрите условия в най-подходящите за тях бази, да предложим богати екскурзионни  и аниматорски програми.

 "Национал Турс" е сключил застраховка, съгласно чл. 42 от Закона за туризма, застрахователна полица № 03700100002428, валидна до 31.12.2020 г. с лимит на отговорност 700 000 лв. в "Застрахователно дружество Евроинс" АД със седалище и адрес на управление гр. София, бул. "Христофор Колумб" 43.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА:
♦ Спортни лагери 
♦ Зелени училища
♦ Летни лагери на българското Черноморие
♦ Ски училище със собствено Ски оборудване и Ски обучение
♦ Ученически екскурзии
♦ Детски тържества
♦ Приключения за малки и големи
♦ Екскурзии в страната и чужбина
„НAЦИОНАЛ ТУРС” ЕООД Ви предлага и изготвяне на маршрути по Ваше желание!

Благодарим Ви, че избрахте нас! На добър път и до скоро виждане!